Iltavuoro

Mielenkiinnolla odotin iltavuoroa, mutta kun sen aika koitti niin eipä olisi huvittanutkaan. Koko aamun ihmettelin ja tiirasin kelloa...joko...joko? Ja mitään kotitöitä en saanut aikaiseksi.Onneksi sentään aamujoogan pitkästä aikaa. Samoin sitten kun työpaikalla suurin osa huuteli: "Huomiseen" Pakko sanoa, että iltavuoron aloitusta ei ole ikävä. Muistui mieleen vuorotyön ihanuus ja samalla kamaluus 😒 Onneksi asia kyllä heti siitä muuttui kun pääsi listan katsomiseen.

Kuvissa kotihoidon toimistoa ja iltatyöhön lähtöä. Suurin osa tavaroista ja lääkkeistä odottaa seuraavaa aamua.






Apteekin annosjakelu on hyvä systeemi. Tällaisella alla olevalla rullalla lääkkeet ovat jaettuna annospusseihin, niistä hoitaja ne sitten antaa asiakkaalle kippoon ja valvoo tarvittaessa sen oton.




Iltatyölistaa katsellessa vertasin sitä aamupaikkojen määrään ja jos en ihan väärässä ole, niin paikkoja oli tuplasti enemmän, tosin meidän listallamme oli myös muutama tarkistussoitto, Kysytään lääkkeenottoa tai onko kaikki hyvin. Tiina antoikin alkuillasta puhelimen minulle ja niinpä yritin hoitaa kirjaamiset ja sähkölukot itsenäisesti. Loppuillasta sujui jo itsenäisesti. Tämä oli kyllä hyvä oppi opiskelijoita ajatellen. Hoitotoimenpiteitäkin pääsin tekemään ja eräs rouvakommentoi jälkeenpäin että "et taida ollaakkaan oppilas, kun ei sattunut yhtään". Esittelin kyllä itseni mutta nopeilla käynneillä en niinkään sitä mitä kotihoidossa teen ja mikä ammattini on.  

Milenkiintoinen ilta. Kiitos Tiina&company!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kylillä ajelua

Päivätoiminnassa/viimeinen päivä

Fyysinen työ vaatii hyvät eväät